Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lakesafarithailand.dk/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lakesafarithailand.dk/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Sangklaburi 3/9 2016: Floathouse Wijittra erstatter elefanttur med jungletrek for at imødekomme en stigende bekymring for dyrevelfærd.

I den vestlige verden er der en stigende bekymring for dyrevelfærd, herunder hvordan dyr behandles i forbindelse med turisme. I mange tilfælde er bekymringen desværre berettiget, og man hører om tigre, elefanter eller bjørne, som må henslæbe deres liv under kummerlige forhold som underholdning for mennesker. Det gælder ikke mindst i Asien.

I mange andre tilfælde er dyrevelfærden heldigvis i højsædet, og dyrene sikres et liv i sikkerhed fra udnyttelse. På Lake Safari Thailand-turen har vi haft en elefanttur som en del af vores program i alle de år turen har eksisteret. Turene har været med til at skabe et eksistensgrundlag for en lille landsby på bredden af søen.

Vi har aldrig oplevet, at der var noget i vejen med den måde dyrene blev behandlet på. Ikke desto mindre vil vi gerne fjerne en enhver tvivl om, at der i vores tur indgår elementer, som påvirker dyr eller mennesker på den måde, som er negativ eller som ikke er bæredygtig. På den baggrund har vi valgt at fjerne elefantturen fra Lake Safari Thailand-programmet, og erstatte den med et jungletrek, hvor vi  tilbyder vores gæster at komme lige så tæt på naturen, som det var tilfældet med elefantturen.

Det betyder samtidig, at vi laver en del om på den samlede tur, og vi opfordrer derfor vores gæster til at sætte sig godt ind i det ny Lake Safari Thailand-program, som er tilgængeligt her.

Ændringerne træder i kraft pr. d.d. Gæster, som allerede har bestilt, vil blive kontaktet direkte.