Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lakesafarithailand.dk/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lakesafarithailand.dk/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Sangklaburi 3/9 2016: Floathouse Wijittra opdaterer programmet for Lake Safari Thailand-turen og sænker samtidig prisen.

Hos Floathouse Wijittra bruger vi meget energi på at lytte til vores gæster. Som et lille familie-drevet firma er vi nemlig helt afhængige af, at vores gæster er tilfredse. Vi lever helt og holdent af at blive anbefalet til venner, familie, kolleger og naboer. Det sidste stykke tid har vi lyttet ekstra meget, og det har resulteret i et opdateret Lake Safari Thailand, hvor vi har taget højde for især en ting, som vi hørte igen og igen: I vil have mere tid på husbåden!

I vores opdaterede program, som kan ses i sin helhed her, har vi derfor lagt mere tid på husbåden, og ændret et par aktiviteter lidt.  Samtidig har vi valgt at tage elefantturen ud af programmet. Ikke fordi elefanterne blev behandlet skidt, men for at imødekomme en stigende bekymring for dyrevelfærd hos vores gæster og vestlige turister generelt. Læs den fulde begrundelse i vores pressemeddelelse her.

Med mere tid på husbåden bliver der mere tid til hinanden. Til at dase. Til at fiske, svømme, sejle i kajak eller hoppe i fra udspringstårnet. Til at læse mens man får en kold drink. Til at smage på Thailand. Tid til sig selv.

Og i det opdaterede program får I nu mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold, når guide og ranger tager os med på et trek ind i junglen. Vi besøger selvfølgelig stadig landsbyen, hvor vi oplever templet og markedet sammen med de forskellige stammer, der udgør Sangklaburis befolkning. Og vi mærker verdenshistoriens vingesus, når vi lægger vejen forbi Hellfire Pass-museet, som fortæller historien om et af de mørke kapitler under 2. verdenskrig: Dødens Jernbane og bygningen af Broen over floden Kwai.

Husk også Lake Safari Thailand stadig er all-inclusive, dvs. transport, aktiviteter, overnatning og måltider er inkluderet når I booker.

Og alt dette kan vi nu tilbyde til en endnu bedre pris: De besparelser vi opnår ved at justere på programmet giver vi nemlig naturligvis videre til vores gæster. Se de nye priser i højre side –> og læs nærmere om Pris & Betaling her.

Vi glæder os til at se jer ombord husbåden – velkommen til Lake Safari Thailand!